Ca si parinti incepatori, lipsiti de experienta, ne-am confruntat cu numeroase probleme care nu necesitau neaparat cunostinta unui medic. Ca si multi alti parinti am fost, de asemenea, nesiguri cu privire la formula de lapte ce trebuia s-o alegem la inceput pentru completarea laptelui matern iar mai apoi ca si aliment de baza.

Pana am ajuns la alegerea perfecta (Humana) am incercat mai multe lucruri, am incercat dupa trei luni laptele de vaca, ce s-a dovedit a fi o alegere total gresita (fiica noastra fiind constipata pe toata perioada administrarii) apoi am incercat din motive financiare dar mai mult din motive de comoditate laptele praf primit gratis din partea statului, fiind la fel o alegere nefericita deoarece fiica noastra nu a pus pe ea nici un gram timp de 2 luni.

Dupa aceste incercari am inceput sa ne documentam, sa intrebam, sa cautam prin supermarketuri, farmacii si am ajuns sa incercam HUMANA 1. Dupa doua saptamini de utilizare, timp in care fetita noastra a inceput din nou sa creasca, ne-am hotarat sa continuam cu HUMANA. Din pacate a aparut o problema mica, banii... Ni sa parut ca este foarte scump acest produs pentru bugetul pe care l-am putut aloca cresterii copilului. Din nou am pornit o campanie de cautari si asa am ajuns sa gasim surse mult mai ieftine, ce-i drept nu in Romania. Fiind nevoiti sa comandam mai mult, ca transportul sa fie acceptabil ca pret, ne-am hotarat sa vindem surplusul de Humana comandat, asa a aparut ideea sa pornim webshop-ul www.hubner.ro.

Dupa un timp s-au aratat lipsurile din piata si diferentele mari de pret si am inceput sa ne diversificam gama de produse HUMANA cu HiPP, TOPFER ajutand astfel multe familii sa-si aleaga formula de lapte ideala pentru copiii lor. In decursul acestui prim an ca si parinti, fiica noastra implinind un anisor in 20 august, am intampinat multe obstacole si greutati, pe care le-am trecut cu bine, dar in multe situatii era foarte bine venit sfatul unei mamici, unui parinte, ca sa nu experimentam pe copil ceea ce altii stiu deja. De aceea noi va rugam sa ne intrebati daca aveti nelamuriri si din experienta pe care o avem vom incerca sa va indrumam, sa alegeti ceaiul, cereala, formula ideala de lapte (pentru copilul dumneavoastra.

Cautati-ne cu incredere sa va putem ajuta!!!