elaptepraf

Nu ai nici un produs in cos.

Inapoi

Cereale Hipp fara lapte primul orez al copilului de la 4 luni 200 g

Hipp

Cereale Hipp fara lapte primul orez al copilului de la 4 luni 200 g

Mai multe poze

-
Cod produs:AL2769-01-U

Disponibilitate: Stoc epuizat

Estimare livrare: marți, 21 ianuarie 2020

Pret cu 5% TVA:

( 14,00 Lei )

11,50 Lei

Economisesti: 2,50 Lei (18% )

COMANDA PRIN TELEFON 0745-964.449

Lasati-ne datele dvs si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil!

* campuri obligatorii

Detalii

Cereale Hipp fara lapte primul orez al copilului de la 4 luni 200 g

Descriere:  

Cereale fără lapte în compoziţie, de calitate ecologică, în formă instant. Potrivite ca masă pentru copiii care au început diversificarea, în completarea alăptării sau hrănirii cu biberonul.
- Cu vitamina B1 (conform legii) - sprijină sistemul nervos
- Cereale valoroase, uşor de digerat (fără gluten)
- Fără adaos de zaharuri1
- Fără lapte
- Fără arome artificiale, coloranți şi conservanți

Utilizare:

Pentru a asigura sănătatea copilului dumneavoastră vă rugăm preparați produsul conform instrucţiunilor şi cantităţilor indicate. Întotdeauna utilizaţi o linguriţă când hrăniţi copilul şi preparaţi o masă proaspătă de fiecare dată. Sigilaţi bine pachetul după fiecare deschidere şi depozitaţi cutia la temperatura camerei, într-un loc uscat. Vă rugăm nu încălziţi masa la microunde – risc de arsuri! Asiguraţi igiena dentară a copilului dumneavoastră începând cu apariţia primului dinte. Vă rugăm asigurați o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos.

Preparare:

Vă rugăm respectaţi instrucţiunile de preparare şi de utilizare întocmai! Prepararea, depozitarea şi utilizarea necorespunzătoare a produsului pot afecta sănătatea copilului dumneavoastră.
Preparare cu o formulă de lapte:
1. Fierbeți apă şi lăsați-o să se răcească la aproximativ 50˚C*. Preparaţi aprox. 200 ml din formula de lapte HiPP pe care o folosiţi momentan (la fel ca atunci când pregătiţi o masă de lapte).
2. Puneţi 3-4 linguri (20 g) de Cereale Hipp fara lapte primul orez în bolul de preparare.
3. Adăugaţi formula de lapte preparată şi amestecaţi.
4. Lăsați produsul în repaus până când ajunge la consistenţa dorită. Verificați temperatura.

Preparare cu o formulă de lapte HA: Preparând produsul cu o formulă de lapte HA, veți obține o masă de cereale cu lapte, de tip HA. Prepararea unei mese de cereale fără lapte, cu fructe: Fierbeți 100 ml apă şi lăsați-o să se răcească la aproximativ 50˚C. Puneţi aprox. 2-3 linguri cu vârf deCereale Hipp fara lapte primul orez în bolul de preparare şi adăugaţi apa. Adăugaţi 100 g de HiPP Fructe (de exemplu Pere Williams) şi o linguriţă de ulei din seminţe de rapiţă şi amestecaţi. Verificaţi temperatura.

Prepararea unei mese de cereale cu cantitate redusă de lapte: Turnaţi 100 ml de lapte integral + 100 ml apă1 într-un vas şi aduceţi la fierbere. Răciţi până la aprox. 50˚C. Puneţi 34 linguri (20 g) de Cereale Hipp fara lapte primul orez în bolul de preparare, adăugaţi lichidul obținut anterior şi amestecaţi. Amestecați şi o linguriţă de ulei din seminţe de rapiţă. Lăsați produsul în repaus până atinge consistența dorită şi verificaţi temperatura.

Ingrediente:

100% făină de orez*, vitamina B1.  
* din producţie ecologică (HR-EKO-07)(Agricultură UE/non-UE)

Mod de depozitare:

Se păstrează la temperatura camerei într-un loc uscat. A se folosi în 3-4 săptămâni din momentul deschiderii. Acest produs a părăsit fabrica noastră în condiţii perfecte - vă rugăm să verificaţi integritatea ambalajului înainte de a folosi produsul.

Continut net: 200 g

Specificatii

Culoare:Nu
ProducatorHipp
MarcăNu

Opinii

Spune-ne parerea ta!

Despre produsul: Cereale Hipp fara lapte primul orez al copilului de la 4 luni 200 g

Cum evaluezi acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Valoare
Calitate
Pret